Ze werken!

Wow, wat voor korrels heb je me gegeven? Ze werken!"

Informatie-avond Homeopathie tijdens en na de zwangerschap

simulatore trading opzioni binarie Op maandag 25 september begint om 20.00 uur de informatie-avond Homeopathie tijdens en na de zwangerschap. Zwangerschapsklachten als misselijkheid, opzien tegen de bevalling, problemen bij borstvoeding en krampjes bij uw baby reageren vaak goed op homeopathie. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen en is veilig voor uw kind. Tijdens deze avond vertel ik o.a. hoe homeopathie…

iq options trading fornisce segnali operativi gratuiti Lees meer »
HSP

Hooggevoelig: hoe komt alles minder hard bij je binnen?

piattaforma trading 1 euro Ben je hooggevoelig, dan komen geluiden, geuren en andere indrukken op een andere en vaak hardere manier binnen. Je beleeft alles intens en dat kan je uitputten en overprikkelen. Hoe kun je daarmee omgaan? En zijn er manieren om er minder last van te krijgen?

4xp opciones binarias Lees meer »
artrose hond

Voorkom je artrose bij je hond?

opzioni binarie finanza online Bij artrose is het gewrichtskraakbeen beschadigd. Het soepel bewegen van het gewricht wordt steeds pijnlijker. Artrose kan b.v. komen door erfelijkheid, een trauma of overgewicht. Heb je een pup of jonge hond, dan kun je er gelukkig genoeg aan doen om de kans op artrose zo klein mogelijk te houden.

binäre optionen ebook download Lees meer »
Prikkelbare Darmsyndroom

Prikkelbare Darmsyndroom: wat kun je eraan doen?

binaire opties beste Het Prikkelbare Darmsyndroom komt voor bij zo’n 20% van de bevolking. Je hebt dan o.a. last van pijn en kramp in je darmen, diarree of juist verstopping en een opgeblazen gevoel. Je darmen zijn dan gevoelig voor prikkels en veranderingen.

Lees meer »

Lunteren

Tastylia Order 20 MG Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Wageningen

app operazioni binarie Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

opziobi binarie Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Check your income support claim online Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.