Veel minder hoofdpijn

Ik had zowel migraine als clusterhoofdpijn. Van de migraine heb ik na twee consulten bij Monique geen last meer. De clusterhoofdpijn is veel minder dan voorheen. Ik ben er zo blij mee!"

Informatie-avond Homeopathie tijdens en na de zwangerschap

come fare soldi con le azioni Op maandag 25 september begint om 20.00 uur de informatie-avond Homeopathie tijdens en na de zwangerschap. Zwangerschapsklachten als misselijkheid, opzien tegen de bevalling, problemen bij borstvoeding en krampjes bij uw baby reageren vaak goed op homeopathie. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen en is veilig voor uw kind. Tijdens deze avond vertel ik o.a. hoe homeopathie…

come funziona autopzioni binarie Lees meer »
HSP

Hooggevoelig: hoe komt alles minder hard bij je binnen?

binäre optionen gewinner strategie Ben je hooggevoelig, dan komen geluiden, geuren en andere indrukken op een andere en vaak hardere manier binnen. Je beleeft alles intens en dat kan je uitputten en overprikkelen. Hoe kun je daarmee omgaan? En zijn er manieren om er minder last van te krijgen?

binaire opties kbc Lees meer »
artrose hond

Voorkom je artrose bij je hond?

opciones binarias 15 minutos Bij artrose is het gewrichtskraakbeen beschadigd. Het soepel bewegen van het gewricht wordt steeds pijnlijker. Artrose kan b.v. komen door erfelijkheid, een trauma of overgewicht. Heb je een pup of jonge hond, dan kun je er gelukkig genoeg aan doen om de kans op artrose zo klein mogelijk te houden.

http://www.boligsalg-spanien.dk/?nlnl=binaire-opties-uitleg&401=d5 binaire opties uitleg Lees meer »
Prikkelbare Darmsyndroom

Prikkelbare Darmsyndroom: wat kun je eraan doen?

broker mit binäre optionen Het Prikkelbare Darmsyndroom komt voor bij zo’n 20% van de bevolking. Je hebt dan o.a. last van pijn en kramp in je darmen, diarree of juist verstopping en een opgeblazen gevoel. Je darmen zijn dan gevoelig voor prikkels en veranderingen.

Lees meer »

Wageningen

Tastylia Order 20 MG Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

south oxfordshire core strategy preferred options consultation Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

buy cheap metformin free fedex Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.