Eileen is weer rustig

Het gaat goed met Eileen! De kwelgeesten lijken verdwenen. Ze komt weer knuffels halen (wat fijn om haar weer echt vast te kunnen houden) en is zo lief! Ging spontaan mee wandelen terwijl dat altijd een gevecht is. Zegt wat ze ervan vindt zonder boos te worden."
Vader van Eileen

Informatie-avond Homeopathie tijdens en na de zwangerschap

tastylia Op maandag 25 september begint om 20.00 uur de informatie-avond Homeopathie tijdens en na de zwangerschap. Zwangerschapsklachten als misselijkheid, opzien tegen de bevalling, problemen bij borstvoeding en krampjes bij uw baby reageren vaak goed op homeopathie. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen en is veilig voor uw kind. Tijdens deze avond vertel ik o.a. hoe homeopathie…

köpa generiska isotretinoin utan recept Lees meer »
HSP

Hooggevoelig: hoe komt alles minder hard bij je binnen?

order Pregabalin Ben je hooggevoelig, dan komen geluiden, geuren en andere indrukken op een andere en vaak hardere manier binnen. Je beleeft alles intens en dat kan je uitputten en overprikkelen. Hoe kun je daarmee omgaan? En zijn er manieren om er minder last van te krijgen?

http://statusme.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://statusme.com/ si fa soldi a traider Lees meer »
artrose hond

Voorkom je artrose bij je hond?

bias binary options Bij artrose is het gewrichtskraakbeen beschadigd. Het soepel bewegen van het gewricht wordt steeds pijnlijker. Artrose kan b.v. komen door erfelijkheid, een trauma of overgewicht. Heb je een pup of jonge hond, dan kun je er gelukkig genoeg aan doen om de kans op artrose zo klein mogelijk te houden.

binaire opties club Lees meer »
Prikkelbare Darmsyndroom

Prikkelbare Darmsyndroom: wat kun je eraan doen?

buy Requip line Het Prikkelbare Darmsyndroom komt voor bij zo’n 20% van de bevolking. Je hebt dan o.a. last van pijn en kramp in je darmen, diarree of juist verstopping en een opgeblazen gevoel. Je darmen zijn dan gevoelig voor prikkels en veranderingen.

Lees meer »

Lunteren

Best time zones to trading forex chart Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Wageningen

strategia opzioni binarie medie mobili Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

ثنائي حساب خيارات العرض دون إيداع Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

no deposit binary option brokers Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.