here Homeopathie helpt mensen én dieren bij klachten die al langer bestaan maar ook plotselinge problemen kunnen snel verbeteren. Hieronder vindt u mogelijke klachten waarbij ik u met homeopathie kan helpen. Staat uw klacht er niet bij, neem gerust even contact op.

bitcoin faucet github

Ik voel me veilig

Jij oordeelt niet over me. Dat zie ik aan de buitenkant maar ik voel dat het ook je binnenkant is. Daardoor voel ik me veilig en kan ik mijn verhaal vertellen."
Marianne uit Ede

Controle op homeopathie

opzioni binarie fineco commissioni Hilde, Daan, Robert en Loïs van Nieuwsvallei kwamen bij me langs voor een interview over de controle op homeopathie. Bekijk de videoreportage.

Lees meer »
Moe-Ziekte van Pfeiffer

Sneller beter na de ziekte van Pfeiffer

best binary options indicator Moe, lusteloos en nergens zin in. De ziekte van Pfeiffer zorgt voor minder energie. Duurt het je te lang? Denk dan eens aan homeopathie.

Lees meer »

Help, mijn hond heeft jeuk!

opzioniu binarie 1 euro Al krabbend komen ze mijn praktijk binnen. Hun baasjes hebben al van alles geprobeerd. Van ander voer, vaker borstelen tot allergietesten en medicijnen waar hun hond dik van wordt. Uiteindelijk komen ze bij de homeopaat terecht. Soms met al jarenlange klachten.

Lees meer »
migraine met aura

Wil je minder migraine?

binary options platform download Als je migraine hebt dan weet je maar al te goed dat het veel meer is dan alleen hoofdpijn. Hoe krijg je er minder last van?

Lees meer »

Lunteren

http://blog-haus.net/oe/2/binre-optionen-geld-verdienen.html Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Wageningen

source link Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

opzioni binarie investimento minimo 100 Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

bitcoin.de handynummer Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.