Als uw herstel veel te lang duurt

Nog steeds niet de oude na corona?

In de homeopathie kennen we een aantal middelen die we vaak voorschrijven als iemand slecht of zelfs niet herstelt na een infectieziekte. Zo heb ik de afgelopen jaren al veel mensen geholpen die na de ziekte van Pfeiffer, griep of een longontsteking maar bleven kwakkelen. Klachten als  vermoeidheid, lusteloosheid en slechte eetlust werden maar niet beter.  

Langzaam herstel van het coronavirus

De laatste tijd zijn daar ook mensen bij gekomen die maar niet herstellen van klachten die lijken op corona of Covid-19. Ik hoor dan dezelfde soort klachten. Al wekenlang erg moe, je door de dag moeten slepen, nergens zin in.  Blijven hoesten. Slecht slapen. Moeite met concentreren.

Normaal gesproken herstelt het lichaam zich nadat u weer beter bent. Als dat niet het geval is en u blijft last houden van de nasleep, denk dan eens aan homeopathie. Met een homeopathisch middel wat past bij uw specifieke klachten bent u sneller op de been. Ik wil dan graag alles weten van het verloop van uw klachten. Maar ook hoe het verder is met uw gezondheid. Hoe het gaat met eten, slapen. Naast homeopathie kijk ik welke vitamines of supplementen u kunnen ondersteunen.

Wilt u  meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Lees meer over: corona, coronavirus, griep, ziekte van Pfeiffer