De rare dingen die bij migraine horen

Bijzondere verschijnselen die optreden rond een migraine-aanval zijn voor een homeopaat belangrijk. Ze wijzen de weg naar een homeopathisch middel wat zorgt voor minder aanvallen en minder pijn.

Voor mensen met migraine is het herkenbaar. Geen gewone hoofdpijn maar een scala aan verschijnselen waarmee zo’n aanval zich aankondigt. Een paar voorbeelden? Trek in zoute haring en dan weet je dat je de volgende dag hoofdpijn krijgt. IJskoude voeten als de hoofdpijn begint. Raar dromen, de dagen voordat de migraine echt van start gaat. Of sterretjes zien, in je linkeroog, en wel zoveel dat je niets meer kunt zien. De hoofdpijn volgt erna en zit dan alleen in je rechteroog.

Nou en, zul je zeggen. Hoofdpijn is hoofdpijn. Vervelend genoeg. Neem een paar pijnstillers, duik in bed en hoop dat je er snel vanaf bent. Gelukkig is er homeopathie. Want die aparte dingen rond migraine, die bij iedereen weer anders zijn, maken mij als homeopaat nieuwsgierig.  Ieder mens zijn eigen middel en alle dingen die uw migraine anders maken dan die van de buurvrouw, geven mij een indicatie voor een middel wat zorgt dat u minder aanvallen en minder pijn krijgt. Vertel me uw verhaal en ik zoek er het passende middel bij. En ook nog eens zonder schadelijke bijwerkingen.

Wilt u meer weten? Op woensdag 11 februari bent u welkom op een lezing over migraine en homeopathie, van 20.00-21.30 uur. Adres: Lage Veldweg 18 te Lunteren. Meld u aan via info@mdupau.nl.

Lees meer over: hoofdpijn, migraine
migraine