Dieren en verdriet

Dieren kunnen verdriet hebben en rouwen. Het zijn net mensen… En tijd heelt, maar homeopathie helpt om de scherpe kantjes er vanaf te halen.

Vorige week belde een mevrouw me met een kruising Duitse herder. Haar andere hond, en zijn beste kameraad, was in november overleden. Haar hond Joe trok zich daarna terug en wilde alleen nog maar in de gang liggen, terwijl hij voorheen altijd bij haar lag in de kamer. Maar het bleef hier niet bij. Joe stopte met eten. Zijn gewone brokken werden vervangen door vers vlees en eerst at hij daar nog wat van, maar ook dat liet hij staan. Nu was het februari, Joe lag nog steeds in de gang en werd steeds magerder. De dierenarts had niets lichamelijks kunnen vinden en wist het ook niet.

Homeopathie werkt dan snel en simpel. Ik heb de keus uit een paar middelen, afhankelijk van hoe een dier reageert. Sommige honden gaan na het overlijden van een ander dier blaffen, kunnen niet meer alleen zijn en zijn worden onrustig. Joe trok zich juist terug. Hij heeft Natrium Muriaticum van me gekregen, viel diep in slaap en stond de volgende dag opeens naast ze in de woonkamer. Nu zijn we drie weken verder. Hij is weer de oude en eet en gedraagt zich als voorheen. Wat een vooruitgang na één zo’n korrel.

Herkent u dit maar woont u niet in de buurt? Bij dieren werkt een homeopathisch consult per mail ook prima. Ik stuur een vragenlijst en als u die met een paar foto’s terugstuurt dan vind ik vaak het passende middel om verdriet te verzachten., Klassiek homeopaat.Meer homeopathie blog

Klassieke Homeopathie Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Klassieke Homeopathie Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.

Behandelvoorwaarden en privacy