Gratis miniconsult in Week van de Homeopathie

Op zaterdag 16 april houdt Monique du Pau, klassiek homeopaat voor mens en dier, gratis miniconsulten in haar praktijk in Lunteren, Lage Veldweg 18. Van 9.30-12.00 uur is de praktijk geopend en geeft zij informatie over de werking van homeopathie bij uw klacht. Aanmelden kan via info@homeopate.nl.
Van 10 t/m 16 april is er de jaarlijkse Week van de Homeopathie met als thema preventie. Denk aan het voorkomen van hooikoorts die elke zomer terugkeert, hoofdpijn, allergie of andere klachten die regelmatig terugkomen.

Op zaterdag 16 april kunt u in de praktijk, Lage Veldweg 18 te Lunteren terecht voor een gratis miniconsult in de Week van de Homeopathie. Van 9.30-12.00 uur is de praktijk geopend en kunt u vertellen over uw klacht, waarna ik met u bespreek of homeopathie een oplossing biedt en hoe het dan werkt. Graag vooraf aanmelden via info@homeopate.nl. 
De miniconsulten vinden plaats in de jaarlijkse Week van de Homeopathie. Elk jaar wordt wereldwijd van 10 t/m 16 april aandacht besteed aan deze geneeswijze met elk jaar een ander thema. Dit jaar is het preventie. Denk aan het voorkomen van hooikoorts die elke zomer terugkeert, hoofdpijn, allergie of andere klachten die regelmatig terugkomen. Maar ook bij andere klachten bent u 16 april welkom voor meer informatie over de wijze waarop homeopathie werkt.

Lees meer over: gratis, Week van de Homeopathie