De griepprik

Koorts, zere botten, spierpijn, moe. Klinkt als griep. Maar het kunnen ook de bijwerkingen zijn van de griepprik. Sommige mensen hebben hier weken last van. Maar de griep? Die krijgen ze dan niet meer. Denken ze.  De Telegraaf denkt hier anders over en opent op 7 februari met Griepprik werkt nauwelijks. 

Gezonde zestigers krijgen een oproep voor de griepprik. Maar als je veel last hebt van de bijwerkingen, kun je dan niet net zo goed het kleine kansje wagen dat je die winter de griep krijgt? Dat is voor de vaak nog vitale senior toch geen probleem? En ook niet verkeerd voor het immuunsysteem. Interessant is veel artsen en verpleegkundigen, die “recht” hebben op deze prik, hem zelf nooit halen. Hoe zou dat komen?

Mocht u dan toch de griep krijgen, al dan niet gevaccineerd (want dat kan ook nog), denk dan eens aan homeopathie. Dat helpt u sneller op de been en geeft uw afweer een zetje in de goede richting. En heeft u de griepprik al gehaald en er last van? Laat het mij weten. Ook daar kan homeopathie bij helpen., Klassiek homeopaat.Meer homeopathie blog

Klassieke Homeopathie Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Klassieke Homeopathie Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.

Behandelvoorwaarden en privacy