Het coronavirus en mijn praktijk

Ook in mijn praktijk tref ik maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen.

Eerste afspraak

Heeft u een eerste afspraak bij mij? Dan kan die doorgaan mits u niet verkouden bent, hoest of koorts heeft. Ik schud geen hand, houd 1,5 m afstand en heb hygiëne handgel klaarstaan. Daarnaast reinig ik deurknoppen, bureaublad, servies etc. tussen twee afspraken door. Als ik zelf ziekteverschijnselen krijg dan bel ik de afspraak af.

Een homeopatisch consult kan ook via videobellen met Whereby. Met Whereby kunt u gratis, veilig en eenvoudig beeldbellen. U hoeft hiervoor niets te installeren op uw computer.

Vervolgafspraak

Dit geldt ook voor een vervolgafspraak. Mocht u het prettig vinden dan kan deze ook telefonisch of via een videoverbinding plaatsvinden.

Ik plan voldoende tijd tussen afspraken zodat u in mijn wachtruimte geen andere mensen zult treffen.

Griep

Bij griepachtige klachten kan homeopathie u ondersteunen. U kunt met klachten als koorts, spierpijn of hoesten met mij overleggen welk middel u zou kunnen helpen zonder dat u het huis uit hoeft. Homeopathie stimuleert uw weerstand en zelfgenezend vermogen. Er zijn een aantal middelen die ik regelmatig adviseer bij griepachtige klachten en door met u te overleggen kan ik hieruit een goede keuze maken. Homeopathie is maatwerk en hoe beter het middel past bij uw klacht, hoe meer u ervan opknapt. Ook hoor ik graag of u vitamines slikt en supplementen; soms werken die met een verandering of aanvulling voor u net iets beter. Bij maagklachten is b.v. een andere vitamine C soms een simpele oplossing om hier vanaf te komen.

Vitamine C en D helpen uw weerstand zo goed mogelijk te laten werken. Lees er meer over op mijn blog ‘Vitamine C en het coronavirus’.

Heeft u vragen? Neem contact op. En tot slot: pas goed op uzelf.