Homeopathie – Barneveld

Homeopathie helpt bij klachten die al langer bestaan, z oals migraine, slaapproblemen, fibromyalgie, artrose, vermoeidheid. Ook plotselinge problemen als een blaasontsteking, hooikoorts of oorontsteking zijn vaak snel te verbeteren. Homeopathie heeft geen schadelijke bijwerkingen en wordt bij een aanvullende zorgverzekering vaak vergoed. De praktijk in Lunteren bevind zich op een paar minuten rijden vanaf Barneveld. Parkeren is gratis. Op de fiets via de Barneveldseweg bent u er natuurlijk ook snel. En de route is prachtig.

Maatwerk

Geen twee mensen zijn gelijk. Daarom is de kans groot dat vijf mensen met dezelfde klacht, bijvoorbeeld hoofdpijn, allemaal een ander middel krijgen. Als homeopaat kijk ik niet alleen naar de manier waarop uw klacht verloopt, maar ook naar alle zaken daaromheen, die juist uw klacht anders maken. Ook uw verdere gezondheid, eten, drinken, slapen en hoe u uw leven verder leidt zijn voor mij van belang. Homeopathie past niet alleen bij uw klacht maar ook bij wie u bent.

Kinderen en homeopathie

Kinderen reageren vaak snel op een homeopathisch middel.  De klacht verbetert en daarnaast gaat een kind ook vaak beter in zijn vel zitten. Lees meer over homeopathie bij kinderen.

Homeopathie helpt

Hieronder staan mogelijke klachten waarbij ik u met homeopathie graag wil helpen. Staat uw klacht er niet bij, neem gerust contact op.

Een homeopathisch consult

Bij de eerste afspraak neem ik graag de tijd om uw klachten uitgebreid te bespreken. Een eerste consult duurt één tot anderhalf uur. Na ongeveer vier weken wil ik u graag terugzien om door te spreken wat het effect is van het middel. Deze afspraak duurt drie kwartier. Afhankelijk van de klacht en de duur hiervan, kunnen soms meerdere consulten nodig zijn.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Gebruikt u al medicijnen, dan gaan deze meestal goed samen met een homeopathisch middel.

Heeft u meer vragen over homeopathie, lees meer bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact op.

Wist u dat uw dier ook baat heeft bij homeopathie?

Homeopathie helpt bij plotselinge problemen of klachten die al langer bestaan.