Homeopathie in tijden van corona

In deze onzekere en spannende tijd is het ook voor mij als homeopaat zoeken om u zo goed mogelijk te kunnen helpen op een veilige manier. Daarom kunt u ook een afspraak maken met videobellen. U kunt dan met klachten als b.v. koorts, spierpijn of hoesten met mij overleggen welk middel u zou kunnen helpen zonder dat u het huis uit hoeft. Videobellen doe ik met Whereby, een programma wat uw privacy garandeert en waarvoor u geen software hoeft te installeren of accounts hoeft aan te maken.

Homeopathie stimuleert uw weerstand en zelfgenezend vermogen. Er zijn een aantal middelen die ik regelmatig adviseer bij griepachtige klachten en door met u te overleggen kan ik hieruit een goede keuze maken. Homeopathie is maatwerk en hoe beter het middel past bij uw klacht, hoe meer u ervan opknapt.

Vitamines en supplementen

Ook hoor ik graag of u vitamines slikt en supplementen; soms werken die met een verandering of aanvulling voor u net iets beter. Bij maagklachten is b.v. een andere vitamine C soms een simpele oplossing om hier vanaf te komen.

En mocht u geen last hebben van verkoudheid of griep maar een andere klacht hebben dan is videobellen ook een mogelijkheid. Op mijn website vindt u meer over de klachten die homeopathie kan verlichten.

Lees meer over: corona, coronavirus