Homeopathie

Homeopathie helpt bij plotselinge problemen of klachten die al langer bestaan.

Homeopathie helpt bij klachten die al langer bestaan, zoals migraine, slaapproblemen, fibromyalgie, pijn in gewrichten of verlegenheid. Ook plotselinge problemen als een blaasontsteking, diarree of oorontsteking zijn vaak snel te verbeteren. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen en wordt bij een aanvullende zorgverzekering vaak vergoed.

Persoonlijk

Geen twee mensen zijn gelijk. Daarom is de kans groot dat vijf mensen met dezelfde klacht, bijvoorbeeld hoofdpijn, allemaal een ander middel krijgen. Als homeopaat kijk ik niet alleen naar uw hoofdpijn, maar ook naar alle zaken daaromheen, die juist uw klacht anders maken. Het middel is u altijd op het lijf geschreven.

Kinderen en homeopathie

Kinderen reageren vaak snel op een homeopathisch middel.  De klacht verbetert en daarnaast gaat een kind ook vaak beter in zijn vel zitten. Lees meer over homeopathie bij kinderen.

Homeopathie helpt

Hieronder staan mogelijke klachten waarbij ik u met homeopathie graag wil helpen. Staat uw klacht er niet bij, neem gerust contact op.

Een homeopathisch consult

Bij de eerste afspraak neem ik graag de tijd om uw klachten uitgebreid te bespreken. Een eerste consult duurt één tot anderhalf uur. Na ongeveer vier weken wil ik u graag terugzien om door te spreken wat het effect is van het middel. Deze afspraak duurt drie kwartier. Afhankelijk van de klacht en de duur hiervan, kunnen soms meerdere consulten nodig zijn.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Gebruikt u al medicijnen, dan gaan deze meestal goed samen met een homeopathisch middel.

Heeft u meer vragen over homeopathie, lees meer bij de veelgestelde vragen of neem gerust contact op.

Bij sommige klachten kan coaching een waardevolle aanvulling zijn om ingesleten patronen te veranderen. Denk b.v. aan een burnout of aan somberheid.

Wist u dat uw dier ook baat heeft bij homeopathie?

"Eileen is weer rustig"

Het gaat goed met Eileen! De kwelgeesten lijken verdwenen. Ze komt weer knuffels halen (wat fijn om haar weer echt vast te kunnen houden) en is zo lief! Ging spontaan mee wandelen terwijl dat altijd een gevecht is. Zegt wat ze ervan vindt zonder boos te worden.

Vader van Eileen