Overgangsklachten

Overgangsklachten bestaan niet alleen uit de bekende opvliegers. Andere klachten die in de overgang vaak voorkomen zijn:

  • somberheid,
  • stemmingswisselingen,
  • hoofdpijn,
  • slaapproblemen,
  • gewrichts- en spierklachten,
  • hartkloppingen
  • allergieën.

Homeopathie helpt om de overgang met minder klachten door te komen. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen. Naast het verhelpen van uw klachten in de menopauze zorgt het ook vaak voor meer energie. Hieronder een voorbeeld uit de praktijk.

Opvliegers door de overgang, een praktijkvoorbeeld

Sonja, 52 jaar heeft vooral ’s nachts last van opvliegers, waardoor ze vaak wakker wordt en ’s ochtends niet is uitgerust.  Daarnaast heeft ze hoofdpijn, wat ze voordat de overgang begon zelden had. Dit duurt nu vier jaar en met twee pubers in huis, die de nodige aandacht vragen, begint het haar op te breken. Ze heeft het gevoel dat ze achter iedereen aan moet rennen en vooral bezig is met opruimen en de kinderen herinneren aan alles wat ze mee moeten nemen.

Met een passend homeopathisch middel verdwijnt de hoofdpijn. De opvliegers worden een stuk minder. Sonja legt meer verantwoordelijkheid bij haar kinderen. Als ze iets vergeten of laten slingeren, dan trekt ze het zich niet meer zo aan. Daardoor heeft ze ook weer meer energie voor andere en leuke dingen.

Een homeopathisch middel wordt voorgeschreven op uw specifieke klachten, gezondheid, karakter en bijzonderheden. Ieder mens zijn eigen middel. Zo kan het zijn dat drie vrouwen met opvliegers allebei een ander middel krijgen. Wilt u weten wat u kan helpen? Neem gerust even contact op.

Lees ook mijn blog over de menopauze op www.aboutyourlife.nl

Bel 06 – 30 65 16 23 mail info@mdupau.nl of zet me alvast in je contacten met de vCard

Klassieke Homeopathie Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Klassieke Homeopathie Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.

Behandelvoorwaarden en privacy