Waterwratjes

waterwratjes behandelenVeel kinderen krijgen vroeg of laat waterwratjes. Sommigen noemen ze ook bolhoedwratten. Ze kunnen geen kwaad maar bij het openkrabben ontstaan soms ontstekingen of littekens. Daarbij kan het een naar gezicht zijn. De huisarts doet er over het algemeen niets aan, waterwratten verdwijnen in de loop der tijd vanzelf. Maar dit kan lang duren, tot zelfs twee jaar. Een waterwrat is het gevolg van een virus en hier komt homeopathie in beeld. Waterwratten behandelen met homeopathie laat de weerstand van uw kind weer zo goed werken dat het virus wordt verslagen en dat de wratjes verdwijnen.

Sem schaamt zich voor waterwratten

Een praktijkvoorbeeld. Sem heeft sinds vier maanden last van waterwratjes. De huisarts heeft er een paar weggehaald maar ze blijven terugkomen. Soms krabt hij ze open. In de zomer schaamt hij zich want zijn borst zit helemaal vol en hij durft dan geen zwembroek aan. Sem is een rustige jongen van 9 jaar. Op school laat hij zich nogal eens op zijn kop zitten door sommige jongens in de klas. Sem krijgt een homeopathisch middel wat past bij de waterwratjes en bij zijn karakter. Na drie weken zijn alle wratjes ingedroogd. Bovendien is hij op school mondiger geworden. Hij heeft een paar van de vervelende jongens gezegd dat hij niet wil dat ze hem plagen. En hij kan weer met een gerust hart naar het zwembad.

 

 

Bel 06 – 30 65 16 23 mail info@mdupau.nl of zet me alvast in je contacten met de vCard

Klassieke Homeopathie Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Klassieke Homeopathie Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.

Behandelvoorwaarden en privacy