Zwangerschapsklachten

Zwangerschapsklachten zijn vaak goed te behandelen met homeopathie. Denk aan misselijkheid, jeuk, blaasontsteking of emotionele klachten. Maar ook na de zwangerschap helpt homeopathie u sneller beter te worden. Klachten als borstontsteking en bekkeninstabiliteit zijn hier voorbeelden van. Ook klachten van uw kindje als krampjes of spruw reageren vaak snel.

zwangerschap en homeopathie

Misselijkheid tijdens de zwangerschap reageert vaak goed op homeopathie. Het is niet schadelijk voor uw ongeboren kind.  Vooral tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap kunt u hiervan last hebben, wat soms bij het wakker worden al begint. Probeer meteen iets te eten of te drinken en verspreidt de maaltijden wat meer over de dag. Liever zes keer een klein beetje eten dan drie keer uw gebruikelijk portie. Helpt dit niet? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Borstontsteking

Na de bevalling werkt homeopathie snel bij een borstontsteking ofwel mastitis. Symptomen van een borstontsteking zijn pijn, roodheid, een warme borst en (beginnende) koorts. Homeopathie kan worden genomen in combinatie met borstvoeding.

Bekkeninstabiliteit

Ook bekkeninstabiliteit reageert vaak goed op homeopathie. Een voorbeeld uit de praktijk:

Colinda heeft na een zware bevalling veel last van haar bekken. Zitten lukt haast niet meer, dit is erg pijnlijk. Tillen maakt haar klachten slechter, wat lastig is met een pasgeboren kind. De pijn trekt van haar schaambeen naar haar onderrug en ze heeft er veel last van. Na een passend homeopathisch middel is de pijn een stuk minder. Zitten houdt ze langer vol, alleen een lange autorit leidt nog tot klachten. Ook tillen gaat makkelijker.

Wil je meer weten? Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie. En afstand is geen bezwaar want een videoconsult is ook mogelijk.

06 30 65 16 23 – info@mdupau.nl – WhatsApp