Homeopathie voor dieren

Als uw dier ziek is of een gedragsprobleem heeft kan homeopathie vaak een oplossing bieden. Denk b.v. aan jeuk bij de hond, koliek bij het paard of terugkerende blaasontstekingen van uw kat. Homeopathie werkt  zonder schadelijke bijwerkingen. Ook gedragsproblemen reageren goed op homeopathie. Bent u voor uw hond of kat aanvullend verzekerd bij Proteq Dier & Zorg? Dan worden mijn consulten vergoed. En is afstand voor u een bezwaar? Een afspraak via Skype is mogelijk.

Gedragsproblemen en homeopathie

Gedragsproblemen zoals angst om alleen te zijn, bang voor vuurwerk of onweer kunnen niet alleen erg vervelend zijn voor uw dier maar ook voor uzelf. Homeopathie kan de klachten doen verdwijnen of sterk verbeteren. Om te kijken welk middel uw dier kan helpen, wil ik veel informatie over o.a. de klacht, het moment waarop het is begonnen, geschiedenis en karakter van uw dier. Dan kan ik een passend homeopathisch middel geven, want geen dier is hetzelfde en homeopathie zoekt een middel wat uw dier op het lijf is geschreven.

Jeuk of huidproblemen

Geregeld behandel ik dieren met ernstige jeuk. Je ziet dan bijvoorbeeld eczeem, bijtplekken en dwangmatig likken en bijten. Jeuk kan mede veroorzaakt worden door een allergie. De dierenarts kan dan vastgesteld hebben dat er een allergie is voor bepaalde stoffen, maar dit is niet altijd makkelijk op te lossen. De medicijnen die u hiervoor krijgt van uw dierenarts hebben op de lange duur vaak vervelende bijwerkingen. Gelukkig kan homeopathie verlichting bieden. Ik kijk dan onder andere naar het begin van de klacht, het moment waarop de jeuk minder is of juist erger, het karakter van uw dier. Het homeopathisch middel wat uw dier krijgt past bij zijn klachten en het kan daarom zijn dat vijf dieren met jeuk allemaal een ander middel krijgen. Neem gerust contact op met uw vragen als uw huisdier last heeft van jeuk of andere huidproblemen.

Bel 06 – 30 65 16 23 mail info@mdupau.nl of zet me alvast in je contacten met de vCard

Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.