Hooikoorts, nu al?

Van hooikoorts kunt u behoorlijk ziek zijn. Benauwdheid, pijnlijke holtes, jeukende ogen, niezen, hoofdpijn. Ook steeds maar moe zijn hoort er vaak bij. Het voorjaar is nog maar net begonnen, maar door de zachte winter kunnen mensen die er gevoelig voor zijn dit jaar nog eerder dan anders klachten krijgen.

Wat is hooikoorst?

Wat is hooikoorts eigenlijk? Het is een overreactie van uw lichaam op pollen van bomen en planten. Uw afweer reageert hierop te hevig. Homeopathie zorgt dat uw afweer op een normaal niveau gaat reageren. Geen vermoeidheid en hoest. Gewoon naar buiten kunnen zonder benauwd te worden. Heeft u elk jaar hooikoorts maar nu nog geen last? Dan kunt u het dit jaar ook voor zijn door een afspraak te maken en op tijd te beginnen met homeopathie. Hiermee maakt u de kans op hooikoorts een stuk kleiner.

Ieder mens is anders. En bij iedereen past een ander middel, gebaseerd op uw klachten, gezondheid en allerlei andere bijzonderheden. Hebt u genoeg van uw hooikoorts neem dan gerust even contact op. Als u aanvullend verzekerd bent wordt homeopathie vaak (gedeeltelijk) vergoed., Klassiek homeopaat.Reageren op deze blog

Meer homeopathie blog

Klassieke Homeopathie Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Klassieke Homeopathie Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.

Behandelvoorwaarden en privacy