Hooikoorts, nu al?

Van hooikoorts kunt u behoorlijk ziek zijn. Benauwdheid, pijnlijke holtes, jeukende ogen, niezen, hoofdpijn. Ook steeds maar moe zijn hoort er vaak bij. Het is pas januari maar door de zachte winter kunnen mensen die er gevoelig voor zijn dit jaar nog eerder dan anders klachten krijgen.

Van hooikoorts kunt u behoorlijk ziek zijn. Benauwdheid, pijnlijke holtes, jeukende ogen, niezen, hoofdpijn. Ook steeds maar moe zijn hoort er vaak bij. Het voorjaar is nog maar net begonnen, maar door de zachte winter kunnen mensen die er gevoelig voor zijn dit jaar nog eerder dan anders klachten krijgen.

Wat is hooikoorst?

Wat is hooikoorts eigenlijk? Het is een overreactie van uw lichaam op pollen van bomen en planten. Uw afweer reageert hierop te hevig. Homeopathie zorgt dat uw afweer op een normaal niveau gaat reageren. Geen vermoeidheid en hoest. Gewoon naar buiten kunnen zonder benauwd te worden. Heeft u elk jaar hooikoorts maar nu nog geen last? Dan kunt u het dit jaar ook voor zijn door een afspraak te maken en op tijd te beginnen met homeopathie. Hiermee maakt u de kans op hooikoorts een stuk kleiner.

Ieder mens is anders. En bij iedereen past een ander middel, gebaseerd op uw klachten, gezondheid en allerlei andere bijzonderheden. Hebt u genoeg van uw hooikoorts neem dan gerust even contact op. Als u aanvullend verzekerd bent wordt homeopathie vaak (gedeeltelijk) vergoed.

Lees meer over: benauwdheid, hoofdpijn, hooikoorts, moe, niezen, pollen