Houdt migraine u thuis?

Bij migraine horen veel verschillende klachten. Aan de hand van uw verhaal zoek ik een passend homeopathisch middel.

“De migraine houdt me thuis: ik ben altijd bang voor een aanval”

Emma kwam bij me omdat migraine al jaren haar leven beheerst. Ze is nu 28 en toen ze 12 jaar was kreeg ze haar eerste aanval. Ze weet nooit wanneer ze komen, het kan in het weekend zijn maar ook na een drukke dag op het werk. Het begint altijd hetzelfde, ze gaat dan slechter zien met haar linkeroog (een zgn. aura). In haar ooghoek ziet ze vlekken en sterretjes en dan weet ze dat ze snel naar huis moet rijden. Daarna komt de hoofdpijn, ze gaat dan naar bed en wacht af tot het voorbij is. Dat duurt meestal een dag en de hoofdpijn is zo erg dat ze alleen maar in het donker kan liggen. Eten komt er weer uit en geluid kan ze niet verdragen. Na de migraine voelt ze zich altijd nog een dag moe en suf.
Ze durft geen weekend weg meer te plannen omdat een aanval roet in het eten kan gooien. Op het werk kreeg ze een andere baan aangeboden waar ze erg veel zin in had, maar waarvoor ze meer moest reizen. Omdat ze bang was dat ze door de migraine de weg niet op kon, heeft ze de promotie afgeslagen. En nu is ze het zat. Er moet iets gebeuren.

Geen schadelijke bijwerkingen

De medicijnen van de huisarts werken onvoldoende en ze heeft veel last van bijwerkingen.
Daarom kwam ze bij mij. Ze wilde op een natuurlijke manier van haar migraine af, zonder schadelijke en vervelende bijwerkingen. Ze vertelde me nog veel meer bijzonderheden over haar migraine. Daarnaast vertelde ze over haar eten, slapen, gezondheid, werk en alles wat haar bezig hield. Ik gaf haar een middel wat past bij haar klachten en haar persoon.

Minder migraine-aanvallen, minder pijn

Zes weken later kwam ze bij me. Ze had in de afgelopen weken één aanval gehad, die sneller over was. Gewoonlijk had ze er ongeveer elke twee weken een. Ze was erg blij. In de maanden erna heb ik haar nog twee keer teruggezien. De migraine was 80% verminderd en Emma had haar nieuwe functie aangenomen, ze durfde het weer aan.
Ik heb de afgelopen jaren veel mensen gezien met deze klacht. Het lukt me vaak om het aantal aanvallen en de pijn te verminderen. Wil je meer weten? Een kennismakingsconsult is altijd gratis en kan ook via Skype. Kijk op www.migraine-en-hoofdpijn.nl.

Lees meer over: migraine
migraine met aura