“Ik durf vaak niet te zeggen wat ik eigenlijk wil.”

“Ik durf vaak niet te zeggen wat ik eigenlijk wil. En wat ik wil van een ander.”

“Ik loop telkens tegen hetzelfde probleem aan. Daar baal ik van en het lukt me maar niet om het anders te doen.”

“Ik vind het moeilijk om mijn gevoelens te uiten. Ook grenzen aangeven is lastig”.

“Ik voel me altijd schuldig en ik schaam me snel.”

Zomaar wat kreten die ik regelmatig hoor van mensen die een stap verder willen komen. Die uit het kringetje willen stappen waar ze al te lang in ronddraaien.

Herken je dit? Misschien heb je met familie of vrienden geprobeerd om het anders te doen. Die zijn vaak te nauw met jou verbonden en hebben te weinig afstand om je de goede kant op te sturen. Ik kan dat beter, omdat ik objectief ben en je inzicht geef in je eigen leven. In je eentje lukt het niet om daadwerkelijk blijvende verandering te brengen. Ik help je graag. Neem contact op: info@mdupau.