In je kracht staan? Elke dag genieten? Positief denken?

Ik kan er als coach niets mee. Want wat is in je kracht staan? En wat is voor jou genieten? Vraag het tien mensen en ze noemen allemaal iets anders.

Daarom werk ik met een doel. Dan weet je wat je na een paar sessies wil bereiken. Ik wil graag van je weten waar ik je mee kan helpen, wat je dwars zit, wat je steeds weer belemmert en van welke situatie je genoeg hebt. Vervolgens zoeken we samen uit hoe je het graag zou willen, dat is je doel. En dat is voor iedereen anders. Maar als je geen doel stelt dan kun je het lastig bereiken.

In je kracht staan is geen doel. Je baas vragen om opslag wel. Of je buurvrouw vertellen dat je de opvang van je kinderen liever aan een professional overlaat. De knoop doorhakken over een verhuizing (en wel uiterlijk op 1 mei) is ook een duidelijk doel.

Laat mij je helpen om je doel te bereiken. Neem contact op »

kracht coaching