Interview Homeopathie Magazine

In het septembernummer van Homeopathie Magazine staat een uitgebreid interview met mij. Het gaat over mijn achtergrond, over hoe ik met homeopathie in aanraking ben gekomen en over het verschil in homeopathie tussen mensen en dieren. Naast het interview zijn er prachtige foto’s gemaakt door Auke Hamers en ik sta zelfs op de cover met mijn honden Freddie en Finn.

Vereniging Homeopathie

Het blad wordt elke kwartaal uitgegeven door de Vereniging Homeopathie en staat altijd vol wetenswaardigheden over homeopathie en natuurlijk gezond blijven. Als u lid wordt van deze vereniging dan ontvangt u naast dit blad ook korting door allerlei ledenvoordeel, maar vooral geeft u de homeopathie in Nederland een grotere stem. Ik kan het u van harte aanbevelen.

Homeopathie magazine