Je zal maar niet kunnen slapen…

Problemen bij inslapen of doorslapen? Homeopathie helpt zonder schadelijke bijwerkingen.

En je bent niet de enige. Veel mensen hebben er last van. Uiteindelijk breekt het je op. Je voelt je nooit meer helemaal uitgerust (en het is een wonder dat je eigenlijk nog functioneert).

Elke slapeloze heeft een eigen verhaal. En bij elk verhaal past een ander homeopathisch middel. Zoals Laura en Jeanet.

Slapeloos na de bevalling

Bij Laura is het allemaal begonnen na haar tweede bevalling. Ze had een onrustige dochter die haar elke twee uur uit haar slaap hield. Na een maand of vier ging het gelukkig beter, maar Laura bleef elke twee uur wakker schrikken en tegen de vroege ochtend, rond vijf uur, sliep ze helemaal niet meer. Ze had steeds het gevoel dat ze haar dochter dan hoorde en werd wakker, terwijl ze haar rust hard nodig had. Overdag had ze het idee alsof er watten in haar hoofd zaten en op haar werk was het lastig om zich te concentreren.

Slecht slapen na grote angst

Jeanet werkt in een winkel. Een paar jaar geleden is daar een overval geweest. Sinds die tijd is ze bang en steeds op haar hoede. Van een psycholoog heeft ze EMDR gekregen en dat heeft haar klachten een stuk verbeterd. Maar niet het slechte slapen, wat toen is  begonnen. Na haar eerste slaap schrikt ze wakker en ligt dan met bonzend hart in bed. Slapen lukt niet meer.

Twee hele verschillende verhalen in een notendop. Met twee verschillende middelen. Want bij Laura is de aanleiding tot slecht slapen anders dan bij Jeanet. Homeopathie is maatwerk en ik zoek graag het middel wat past bij u en bij uw slaapklachten. Het mooie van homeopathie is dat u ook geen sufheid of schadelijke bijwerkingen krijgt. Meer weten? Neem contact op.

Overgang

Wist u dat ook in de overgang uw slaappatroon nogal eens verandert? Lees er meer over.