Kantoorergernissen

Lijdt je werkplezier onder gedrag van je collega? Doe er iets aan!

Door corona hebben we lang tijd thuis gewerkt. Dat je nu weer geleidelijk aan wat meer op kantoor mag werken, betekent niet voor iedereen dat de werkvreugde daardoor weer toeneemt. Want thuis heb je je collega niet fysiek naast je. En dat scheelt sommige mensen een hoop ergernis.

Want collega’s zijn ook maar mensen. Met hun eigenschappen die soms haaks staan op de jouwe. En daar moet je wel de dag mee doorbrengen. Dat was je misschien een beetje vergeten, thuis achter je laptop maar ze zijn er weer. En misschien moeten ze je altijd even vertellen waarom je iets net niet goed genoeg doet. Of is het andersom: heb jij het idee dat ze de kantjes ervan af lopen en moet jij altijd de puntjes op de i zetten. Ze zeggen nooit duidelijk wat ze van je willen. Of ze praten de hele dag hardop. Daar zit je dan. Het kan je werkplezier aardig verpesten en het kost je een hoop energie. Je probeert je ervoor af te sluiten, maar dat lukt niet.

Zal ik je helpen? We gaan samen kijken wat jou zo stoort en wat het zegt over jou. Maar vooral hoe je kunt zorgen dat het jou niet meer zo raakt. Dat je ook op kantoor lekker kunt doorwerken. Want die collega verander je niet. Maar wel de manier waarop je ermee omgaat. Ik geef je inzichten en technieken mee waardoor je er veel minder last van hebt. Dat doe ik niet door lang met je te praten, maar door praktisch aan de slag te gaan met verschillende technieken als kernkwaliteiten en familie-opstellingen. Binnen vier sessies moet dat lukken.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact op.