Moe van de ziekte van Pfeiffer

Je bent moe en je blijft maar moe door de ziekte van Pfeiffer. Je slaapt het klokje rond, doet een middagdutje en nog ben je moe of sta je al vermoeid op. Zelfs de trap oplopen is zwaar. Je hebt nergens zin in, zelfs niet in eten. Het is moeilijk om school of werk vol te houden want daar heb je te weinig energie voor. Je hebt last van je keel en slikken doet pijn. Je dacht dat de ziekte van Pfeiffer maar een paar weken duurde, maar ondertussen ben je maanden verder. Gezond eten is belangrijk, zeker als je ziek bent maar je hebt de puf niet om een gezonde maaltijd klaar te maken. In het weekend sporten of uitgaan? Je moet er niet aan denken. Je wilt alleen maar op de bank liggen. Maar je mist de gezelligheid. Je wordt er chagrijnig van.

Wat kunnen de gevolgen zijn?

Als dit nog een tijdje doorgaat dan krijg je problemen met je studie. Je raakt achter en moet toetsen inhalen. Je blijft hangen in de vermoeidheid en bent niet vooruit te branden. Ook op je werk snappen ze niet waarom je je vaak ziekmeldt en minder doet dan voorheen. Je bent steeds vaker neerslachtig. En je vindt het vooral vervelend dat je in je vrije tijd nog steeds moe bent en alle leuke dingen mist. Alles is te veel.

Wat kun je doen?

Je dokter zegt dat de vermoeidheid vanzelf minder wordt. Maar dat is niet zo. Wat nu? Homeopathie helpt om het herstel van de ziekte van Pfeiffer (ook wel mononucleosis, klierkoorts of kissing disease) sneller te laten verlopen. Je krijgt weer energie en de vermoeidheid wordt steeds minder. Homeopathie is maatwerk en het homeopathisch middel wat jou kan helpen moet passen bij de ziekte van Pfeiffer maar ook bij jou als persoon, je gezondheid en allerlei andere bijzonderheden. Ik zie geregeld jonge mensen die blijven hangen in de ziekte van Pfeiffer en kan ze vaak helpen. Naast homeopathie kijk ik ook naar vitamines en voedingssupplementen die je eventueel gebruikt en geef je daar advies over.

Heb je genoeg van je vermoeidheid en lusteloosheid en wil je weer aan alles deelnemen? Homeopathie helpt.

Wat is er voor jou veranderd sinds je de ziekte van Pfeiffer hebt? Laat het me weten.

 

 , Klassiek homeopaat.Reageren op deze blog

Meer homeopathie blog

Klassieke Homeopathie Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Klassieke Homeopathie Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.

Behandelvoorwaarden en privacy