Oorontsteking en buisjes

Bij terugkerende oorontstekingen zijn buisjes soms de oplossing. Maar er is een alternatief: homeopathie. Dit verhoogt de weerstand van uw kind zonder schadelijke bijwerkingen.

Buisjes: kan dat niet anders? Veel ouders zullen het herkennen. Eerst gesnotter. Dan een pijnlijke oorontsteking. Doorwaakte nachten. Steeds harder moeten praten voordat uw kind reageert. Buisjes kunnen dan verlichting bieden. Maar ook homeopathie helpt om een oorontsteking te genezen en een nieuwe te voorkomen.

Weerstand verbeteren

Homeopathie zorgt dat de weerstand van uw kind beter gaat werken en dat daarmee de kans op een oorontsteking verkleint. Want uw kind overwint de meeste kwalen en kwaaltjes zelf. Verkouden, verhoging, een schaafwondje. Zijn of haar lijfje is prima in staat om het zelf te regelen. Maar bij een kind wat steeds buisjes nodig heeft werkt dat  zelfgenezend vermogen niet meer genoeg. Dan verlichten buisjes pijn en druk. De weerstand pak je daarmee niet aan. Dat doet homeopathie wel. Van binnenuit een zetje geven in de goede richting, dat is heel in het kort hoe het werkt.

Een passend middel

Homeopathie is maatwerk. Het middel moet passen bij de manier waarop een oorontsteking verloopt. Heeft uw kind hoge koorts, een loopoor, wanneer treden de klachten op? Ik wil graag alles weten over de klacht en over zijn of haar gezondheid, eten, drinken, slapen. Met al die informatie kies ik een middel wat uw kind helpt om gezond te worden en te blijven.

Geen schadelijke bijwerkingen

Homeopathie heeft geen schadelijke bijwerkingen en wordt vaak vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.

 

Lees meer over: weerstand
oorontsteking