Oorontsteking en buisjes

Buisjes: kan dat niet anders? Veel ouders zullen het herkennen. Eerst gesnotter. Dan een pijnlijke oorontsteking. Doorwaakte nachten. Steeds harder moeten praten voordat uw kind reageert. En dan is het buisjestijd. Ik ken kinderen die na oorontstekingen elke winter meerdere keren nieuwe buisjes krijgen. Is er nu niets anders?

Homeopathie zorgt dat de weerstand van uw kind beter gaat werken en dat daarmee de kans op een oorontsteking klein wordt. Want uw kind overwint de meeste kwalen en kwaaltjes zelf. Verkouden, verhoging, een schaafwondje. Zijn of haar lijfje is prima in staat om het zelf te regelen. Maar bij een kind wat steeds buisjes nodig heeft werkt dat mooie zelfgenezende vermogen niet meer genoeg. Dan verlichten buisjes pijn en druk. De weerstand pak je daarmee niet aan. Dat doet homeopathie wel. Van binnenuit een zetje geven in de goede richting, dat is heel in het kort hoe het werkt. Homeopathie heeft geen schadelijke bijwerkingen en wordt vaak vergoed bij een aanvullende zorgverzekering.

 , Klassiek homeopaat.Oorontsteking en buisjes

Meer homeopathie blog

Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.