Oorontsteking en buisjes

Loopt een verkoudheid bij uw kind vaak uit op oorklachten?

Veel ouders zullen het herkennen. Eerst gesnotter. Dan een pijnlijke oorontsteking. Doorwaakte nachten. Steeds harder moeten praten voordat uw kind reageert. Buisjes kunnen dan verlichting bieden. Maar ook homeopathie helpt om een oorontsteking te genezen en een nieuwe te voorkomen.

Weerstand verbeteren

Homeopathie zorgt dat de weerstand van uw kind beter gaat werken en dat daarmee de kans op een oorontsteking verkleint. Want uw kind overwint de meeste kwalen en kwaaltjes zelf. Verkouden, verhoging, een schaafwondje. Zijn of haar lichaam is prima in staat om het zelf te regelen. Maar bij een kind wat steeds buisjes nodig heeft werkt dat zelfgenezend vermogen niet meer genoeg. Dan verlichten buisjes pijn en druk. De weerstand pak je daarmee niet aan. Dat doet homeopathie wel. Van binnenuit een zetje geven in de goede richting, dat is heel in het kort hoe het werkt. Heeft uw kind al eens antibiotica gehad bij een oorontsteking, dan kan homeopathie helpen om een volgende kuur te voorkomen.

Een passend middel

Homeopathie is maatwerk. Het middel moet passen bij de manier waarop een oorontsteking verloopt. Heeft uw kind hoge koorts, een loopoor, wanneer treden de klachten op? Ik wil graag alles weten over de klacht en over zijn of haar gezondheid, eten, drinken, slapen. Met al die informatie kies ik een middel wat uw kind helpt om gezond te worden en te blijven.

Geen schadelijke bijwerkingen

Homeopathie heeft geen schadelijke bijwerkingen en wordt vaak vergoed bij een aanvullende zorgverzekering. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact op.

Lees meer over: weerstand
oorontsteking homeopathie