Over Monique

Als twaalfjarige gaf mijn huisarts me een paar kleine korreltjes omdat ik zo benauwd was. De benauwdheid bleef daarna weg en het moment dat ik die korrels kreeg is me altijd bijgebleven. Het bleek een homeopathisch middel te zijn. Ik was gefascineerd en wilde er alles over weten.

Eerst heb ik de opleiding tot dierhomeopaat gedaan. Ik ben altijd al een dierenliefhebber, werkte indertijd bij KNGF Geleidehonden en de opleiding voor dieren lag voor de hand. Homeopathie bleef me boeien en sinds 2013 ben ik ook klassiek homeopaat voor mensen.

Kenmerkend voor mijn manier van werken is openheid en gelijkwaardigheid in een consult. Iedereen heeft zijn eigen verhaal, wat mij altijd weer boeit. Hoe complex het soms ook is, ik zoek een homeopathisch middel wat past bij u en uw klachten. Daarbij maak ik gebruik van mijn tienjarige ervaring en kennis. En ik voel me bevoorrecht dat ik met zulke kleine korrels vaak zo’n groot verschil kan maken.

In 2016 heb ik het diploma Medische Basiskennis opnieuw behaald, waardoor mijn consulten ook in 2019 in aanmerking blijven komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Naast nascholingen homeopathie die ik met plezier volg, verdiep ik me ook in de orthomoleculaire geneeswijze. Homeopathie is niet altijd voldoende als iemand een tekort heeft aan bepaalde vitamines en mineralen en door ook hierin te adviseren zijn mijn resultaten beter geworden.

Naast homeopaat ben ik moeder van twee lieve jongens en hebben we veel dieren: een hond, kat, kippen, schapen en een paard.

Bel 06 – 30 65 16 23 mail info@mdupau.nl of zet me alvast in je contacten met de vCard