Pas op, hij bijt!

Ik werd gebeld door een radeloos baasje. “Onze hond bijt bezoek. Maar hij bijt ook als je hem per ongeluk aanraakt. Of als hij eet en je komt in de buurt. Kun je ons helpen met homeopathie?”.

En daar zat ik dan. Op de bank, met de hond naast me. Die me af en toe uit zijn ooghoeken aankeek. Niet helemaal op mijn gemak, maar we maken er het beste van. De baas vertelde dat het allemaal is begonnen nadat de hond, een kruising Jack Russel, onder een tafel lag bij een restaurant. Een vreemde dook onder de tafel om hem te aaien en de hond schrok en beet. Toen heeft hij ontdekt dat bijten prima werkt om mensen op afstand te houden. En sindsdien was het mis. 

Daar past een mooi homeopathisch middel bij voor dieren (maar ook voor mensen) die vinden dat de aanval de beste verdediging is, terwijl ze eigenlijk onzeker en bang zijn. Zes weken later belt de eigenaar. Het bijten is over. Wat fijn! Ze krijgen weer bezoek zonder dat ze de hond steeds in de gaten moeten houden.

Naast homeopathie geef ik soms ook ondersteunende adviezen die helpen. In dit geval leek het me beter om de hond niet op de bank te laten liggen. Als hij eraf moest leverde dat altijd strijd op, wat vaak eindigde in een beet. Het lijkt een simpele tip maar ook dat hielp; geen situaties opzoeken die leiden tot narigheid.

Nieuwsgierig naar nog meer voorbeelden uit de praktijk? Lees verder op www.homeopathie-dupau.nl/homeopatie_voor_dieren/genezen-met-homeopathie., Klassiek homeopaat.Pas op, hij bijt!

Wil je meer weten? Bel of mail vrijblijvend voor meer informatie. En afstand is geen probleem, een videoconsult is ook mogelijk.

Liever eerst kennismaken? Boek dan een gratis kennismakingsconsult van een kwartier.

06 30 65 16 23
info@mdupau.nl
WhatsApp

Meer homeopathie blog