Pijn door een beugel

Een maand geleden kwam er een 13-jarig meisje bij me met een beugel. Die had ze sinds een half jaar. Elke twee weken moest ze naar de orthodontist om de beugel te laten verstellen.  De dagen na het bezoek aan de ortho had ze daar altijd veel last van; pijn in haar mond en moeilijk kunnen eten. Het enige wat haar dan hielp was paracetamol maar dat wilde ze niet zo regelmatig slikken.

Praktijkvoorbeeld beugelpijn

Nadat ze me uitgebreid had verteld over haar klacht ben ik gaan zoeken naar een passend homeopathisch middel. Er zijn meerdere middelen die bekend staan om hun pijnstillende werking bij pijn in de mond bij bijvoorbeeld een beugel. Nadat ik deze middelen heb vergeleken, heb ik gekozen wat goed bij haar klachten past. Dit heeft ze na het volgende bezoek aan de orthodontist genomen. Pijn heeft ze niet meer gehad en het eten gaat prima. Homeopathie is soms heel simpel en snel werkend. Ze is er blij mee, de komende twee jaar moet haar beugel steeds versteld blijven worden en op deze manier heeft ze er geen last meer van.

Heeft u ook een puber in huis met klachten door een beugel? Wellicht kan ik hem of haar van de pijn af helpen., Klassiek homeopaat.Meer homeopathie blog

Klassieke Homeopathie Lunteren

Lage Veldweg 18
6741 JL LUNTEREN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Klassieke Homeopathie Wageningen

Therapeuticum ’t Waag
Generaal Foulkesweg 4
6703 BR WAGENINGEN
06 – 30 65 16 23
Routebeschrijving »

Beroepsvereniging

Mijn praktijk is aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten) onder lidnr. 02 -1746 en BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren) onder lidnr. 50117.

Licentiecode RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg): 170340R.

Behandelvoorwaarden en privacy