Sportblessure

“Sporten is gezond”, zegt Myra, terwijl ze moeizaam gaat zitten. “Maar sinds mijn sportblessure aan een pees na het hardlopen begin ik er toch aan te twijfelen”. En dat snap ik. Want een sportblessure, zeker aan een pees, kan lang duren. Homeopathie zorgt voor een sneller herstel en helpt Myra sneller op de been.

“Sporten is gezond”, zegt Myra, terwijl ze moeizaam gaat zitten in de stoel tegenover me. “Maar sinds mijn peesblessure na het hardlopen begin ik er toch aan te twijfelen.” En dat snap ik. Want een sportblessure, zeker aan een pees, kan lang duren. Myra heeft last van haar knie en hardlopen gaat niet meer. Maar ook bij een gewone wandeling doet haar knie pijn. Als ze een tijdje stil zit komt ze nauwelijks overeind. Niets voor haar, ze is graag bezig en hardlopen is haar lust en haar leven.

Met homeopathie help ik haar sneller op de been. Maar een standaard homeopathisch middel voor een blessure is er niet. Het hangt af van de soort pijn die ze heeft, de plek van de sportblessure, omstandigheden die de pijn erger of juist beter maken. Met de informatie die Myra me geeft heb ik een homeopathisch middel gevonden wat haar sneller van de pijn af hielp.

En ik raad haar aan om een goede sportclub te zoeken. Die kan Myra helpen bij het opbouwen van het hardlopen. Een goede opbouw is belangrijk om blessures te voorkomen. Misschien kan ze ook nog eens laten kijken naar haar hardloopschoenen. Die moeten goed passen en geschikt zijn voor de sport.

Herkent u dit? Heeft u klachten nadat u bent gevallen met de fiets, of van het paard? Of blijft een blessure van een tijd geleden steeds maar weer opspelen? Of heeft uw paard klachten na een misstap? Maak een afspraak. Dan zoek ik een homeopathisch middel wat past bij uw blessure waardoor u sneller weer kunt sporten. Wel zo gezond!

hardlopen