Vermoeide puber

Puber zijn vergt nogal wat van lichaam en geest. Je groeit maar door. Er gebeurt van alles met je lichaam. En ondertussen moet je huiswerk maken, presteren op school, leer je nieuwe vrienden kennen, doe je aan sport, heb je misschien ook nog een bijbaantje. Allemaal nieuwe dingen die heel leuk kunnen zijn en misschien ook spannend of moeilijk.

Puber zijn vergt nogal wat van lichaam en geest. Daardoor kun je vermoeid raken, hoofdpijn krijgen. Je groeit maar door. Er gebeurt van alles met je lichaam. En ondertussen moet je huiswerk maken, presteren op school, leer je nieuwe vrienden kennen, doe je aan sport, heb je misschien ook nog een bijbaantje. Allemaal nieuwe dingen die heel leuk kunnen zijn en misschien ook spannend of moeilijk.

Uitgerust nieuwe schooljaar in

Als het allemaal een beetje te veel wordt dan kan dat knap vermoeiend zijn. En als die vermoeidheid maar door blijft gaan dan kan homeopathie een handje helpen om weer fris en uitgerust straks het nieuwe schooljaar in te gaan. Ik zie regelmatig pubers die moe zijn zonder duidelijke lichamelijke reden. Maar ook met de ziekte van Pfeiffer, die soms een lange nasleep heeft. Die ’s ochtends al moe wakker worden en dan moet de dag nog beginnen. Of die elke schooldag hoofdpijn hebben. Maak eens een afspraak. Ik zoek graag naar het homeopathisch middel dat bij ze past en wat ze helpt om uitgerust de dag te beginnen met genoeg energie voor school en alles wat erbij komt.

Lees meer over: hoofdpijn, moe
Puber