Gezonde weerstand tegen waterwratten

Veel kinderen hebben last van waterwratten. Ze zijn vaak hardnekkig. Homeopathie helpt de weerstand van uw kind om ze sneller te laten verdwijnen.

Veel kinderen krijgen vroeg of laat waterwratten. Ze worden ook wel bolhoedwratten genoemd. Waterwratjes kunnen geen kwaad maar zijn wel vervelend. Ze ontsieren, kunnen ontsteken en na het open krabben ontstaan soms littekens. De huisarts kan er niets aan doen en ze verdwijnen vanzelf. Dit kan echter lang duren; sommige kinderen hebben er een paar jaar last van.

Waterwratten zijn besmettelijk

Een waterwrat is het gevolg van een virus (molluscum contagiosum). Ik zie vaak dat kinderen de eerste klachten krijgen rond hun zwemlessen. Maar ook daarvoor of bij grotere kinderen kan een kind besmet worden en last krijgen van waterwratten.

Homeopathie helpt de weerstand

In mijn praktijk zie ik vaak kinderen met waterwratten. Een goed gekozen homeopathisch middel helpt de weerstand van uw kind om het virus de baas te kunnen. Ik kijk naar het type wratjes, naar de plekken waar ze zitten maar ook naar uw kind. Want het middel wat helpt moet passen bij hoe de wratjes eruit zien maar ook bij alle bijzonderheden qua gezondheid, karakter, eten etc. die uw kind zo eigen maken.

Homeopathie heeft geen schadelijke bijwerkingen en het (smakelijke)middel hoeft u maar eens per week te geven. Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem contact op voor meer informatie.

Waterwratjes