Wil je minder migraine?

Als je migraine hebt dan weet je maar al te goed dat het veel meer is dan alleen hoofdpijn. Hoe krijg je er minder last van? Kom langs op de informatie-ochtend op 9 december om 10.00 uur in Therapeuticum ‘t Waag in Wageningen.

Als je migraine hebt dan weet je maar al te goed dat het veel meer is dan alleen hoofdpijn. Hoe krijg je er minder last van? Daar vertel ik meer over tijdens de informatie-ochtend op zaterdag 9 december 2017 van 10.00-11.30 uur. De ochtend vindt plaats in Wageningen bij Therapeuticum ‘t Waag, Gen. Foulkesweg 4. De toegang is gratis, wel graag vooraf aanmelden: info@mdupau.nl.

Want migraine ontwricht je leven. Je weet nooit wanneer je een aanval krijgt. Dat kan je plannen flink in de war gooien. Je hebt veel pijn, bent uitgeschakeld en kunt alleen maar op bed liggen wachten tot het over gaat. Daarna voel je je gammel en kost het je een dag voordat je weer de oude bent.

Je moet je regelmatig ziek melden op je werk. Niet iedereen heeft begrip voor je migraine. Ze zien het als hoofdpijn en begrijpen niet waarom je er zo’n last van hebt. Leuke dingen en afspraken in het weekend gaan niet altijd door als je weer een aanval hebt. Je gebruikt medicijnen die nogal wat vervelende bijwerkingen hebben. Bij alles wat je afspreek denk je: als de migraine het maar niet verpest.

Heb je weleens aan homeopathie gedacht? Maar dan wel een middel wat past bij jou en bij de manier waarop de migraine verloopt. Waardoor het vaak werkt. En dat kan ik voor je vinden. Homeopathie zorgt dat je minder last hebt van je aanval. Vaak wordt ook de pijn minder en duren aanvallen korter. Het heeft geen schadelijke bijwerkingen en wordt bij een aanvullende zorgverzekering vaak vergoed.

In een homeopathisch consult kun je me vertellen over je migraine, over hoe je aanval verloopt. Ik kijk dan welk middel jou kan helpen. Wil je liever eerst kennismaken? Dat is altijd gratis. Een consult via Skype is ook mogelijk.

Lees meer over: hoofdpijn, migraine, ziek
migraine met aura