Sneller van de ziekte van Pfeiffer af

Homeopathie en een passend advies over vitamines en supplementen zorgen dat u weer sneller fit bent.

Wat is de ziekte van Pfeiffer?

De ziekte van Pfeiffer wordt veroorzaakt door het Epstein-Barr virus. Dit virus zorgt voor een aantal ziektes, waaronder Pfeiffer. Het is een besmettelijke ziekte die wordt overgedragen via het speeksel door bijvoorbeeld besmet servies. Het komt veel voor; ongeveer 90% van de volwassenen heeft antilichamen ontwikkeld (maar hoeft van de besmetting lang niet altijd iets te merken). Bij kinderen verloopt de ziekte vaak zonder symptomen maar (jong) volwassenen kunnen last hebben van extreme vermoeidheid, koorts, keelpijn en gezwollen lymfeklieren. De duur van de ziekte verschilt van twee weken tot maanden of langer. Het devies is vaak: uitzieken. Dat kan best lang duren.

Wat kan homeopathie voor u doen?

Homeopathie zorgt dat u sneller op de been bent bij de ziekte van Pfeiffer. Homeopathie is maatwerk; om te beoordelen welk middel het beste past wil ik graag meer weten over uw klachten, verdere gezondheid, eten, slapen etc.

Vitamines en supplementen

Homeopathie heeft geen schadelijke bijwerkingen en een consult wordt bij een aanvullende zorgverzekering vaak vergoed. Naast een homeopathisch middel kijk ik ook of een aanvulling met vitamines of andere voedingssupplementen zinvol is.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op. En afstand is geen bezwaar want een videoconsult is ook mogelijk. Liever eerst kennismaken? Boek een gratis kennismakingsconsult van een kwartier.

Lees meer over: moe, vitamines, ziekte van Pfeiffer