De ziekte van Pfeiffer en homeopathie

Hulp bij de extreme vermoeidheid.

Wat is de ziekte van Pfeiffer?

De ziekte van Pfeiffer wordt veroorzaakt door het Epstein-Barr virus. Dit virus zorgt voor een aantal ziektes, waaronder Pfeiffer. Het is een besmettelijke ziekte die wordt overgedragen via het speeksel door bijvoorbeeld besmet servies. Het komt veel voor; ongeveer 90% van de volwassenen heeft antilichamen ontwikkeld (maar hoeft van de besmetting lang niet altijd iets te merken). Bij kinderen verloopt de ziekte vaak zonder symptomen maar (jong) volwassenen kunnen last hebben van extreme vermoeidheid, koorts, keelpijn en gezwollen lymfeklieren. De duur van de ziekte verschilt van twee weken tot maanden of langer. Het devies is vaak: uitzieken. Dat kan best lang duren.

Wat kan homeopathie voor u doen?

Homeopathie zorgt dat u sneller op de been bent bij de ziekte van Pfeiffer. Het stimuleert uw zelfgenezend vermogen. Homeopathie is maatwerk; het middel moet passen bij uw klachten, verdere gezondheid, eten, slapen etc. Daarvoor wil ik graag meer van u weten. In een afspraak van ongeveer een uur hoor ik hier graag alles over. Daarna kijk ik wel homeopathisch middel u sneller op de been krijgt.  

Vitamines en supplementen

Homeopathie heeft geen schadelijke bijwerkingen en een consult wordt bij een aanvullende zorgverzekering vaak vergoed. Naast een homeopathisch middel helpen vitamines of supplementen ook om te zorgen dat uw lichaam voldoende in staat is om zelf te herstellen. Daarom kijk ik ook wat daarin voor u zinvol is.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op. En afstand is geen bezwaar want een videoconsult is ook mogelijk. Liever eerst kennismaken? Boek een gratis kennismakingsconsult van een kwartier.

Lees meer over: moe, vitamines, ziekte van Pfeiffer
slaapproblemen homeopathie