Denken, denken, denken over corona

Het piekeren doorbreken

Heeft corona jou ook zo in zijn greep? Raakt elk gesprek en alles wat er wordt gezegd je meer dan je zou willen? Verschillende en zeer uiteenlopende meningen over wat het beste is voor ons land. Ongemakkelijke situaties. Zorgen. Ruzies en tweespalt in de familie of op het werk. Spanning voor een nieuwe persconferentie. En het duurt allemaal al zo lang. Denk je er veel over na? Blijf je maar in een kringetje draaien en slaap je er zelfs slecht door?

Stoppen met rotondedenken

Kom eens langs. Ik help je graag om even uit de rotonde te stappen en te kijken wat er gaande is. Wat er om je heen gebeurt en wat het met je doet. Of al heeft gedaan. En om samen te kijken hoe je er minder last van hebt. Hoe je gedachten niet meer met je op de loop gaan. Want we zijn er voorlopig nog niet vanaf. Maar er zijn wel manieren om er minder mee bezig te zijn. Zonder onverschillig te worden. Je kunt je energie vast beter gebruiken dan te piekeren over iets waar je weinig invloed op hebt.
Voor de duidelijkheid: het gaat niet om de inhoud van het debat rond corona. Maar om hoe het je raakt en hoe je hier minder last van kunt hebben.

Speciaal tarief

Voor deze speciale coachingssessie in Lunteren van een uur reken ik een lager tarief dan normaal, van 50 euro. Doe jezelf (of een ander) zo’n afspraak cadeau zodat je met een frisse blik vooruit kunt en herkent als het je weer gaat beheersen. Ik gun het je graag. Neem contact op.